Software. Conexiuni. Viitor.

Bine ați venit la SoftNet Group!

Suntem în avangarda IT-ului  din România de la mijlocul anilor ‘90. Ne-am dezvoltat în această industrie ajungând, în toți acești ani, la o experiență greu de egalat pe piața românească.

SoftNet este astăzi sinonim cu excelența și cu experiența profundă a înțelegerii pieței de dezvoltare și servicii IT din România. Asta deoarece livrăm excelență în tot ceea ce facem – și facem nu puține lucruri…

Dacă nu ne cunoașteți, încă o dată, bine ați venit! Vă invităm să facem cunoștință.

Despre Noi

Istoric

Încă de la înființarea noastră, la jumătatea anilor ’90, am creat, am dezvoltat și de cateva ori am vândut cu succes companii performante din zona IT. Am avut și avem un rol major în definirea și conturarea acestei industrii.

Vezi mai multe

Ce oferim

Serviciile noastre sunt centrate pe succesul unor afaceri noi sau existente în domeniul IT, grație competențelor echipei noastre.

Ceea ce oferim sunt servicii cuprinzătoare de administrare a unui business IT, fiind mai mult decât capabili să gestionăm un business în tot ceea ce ține de management, finanțe, resurse umane, aspecte legale și  alte zone administrative.

Dezvoltăm propriile noastre idei, investim în ideile altora și ne împărtășim experiența atunci când e nevoie.

Putem fi un furnizor de servicii sau un incubator de business, însă preferăm să fim un educator, ajutând oamenii să-și transforme ideile în afaceri de succes.

Servicii

Cariere

În peste un sfert de secol de experiență în recrutarea de talent excepțional în industrie, am dezvoltat la SoftNet un „al șaselea simț” pentru ce înseamnă succes într-o carieră IT.

Vezi mai multe

Echipa SoftNet

Viziunea fondatorului SoftNet, Dr. Vasile Baltac, este gravată deopotrivă în istoria și în evoluția prezentă a grupului.

Unul dintre pilonii acestei viziuni a fost să recruteze și să mențină o echipă bine sudată de profesioniști, capabilă să înțeleagă, să-și asume, să definească și să dezvolte filosofia de business a grupului.

Faceți cunoștință cu echipa de management a SoftNet.

Echipa