Servicii

Serviciile noastre sunt centrate pe succesul unor afaceri noi sau existente în domeniul IT, grație competențelor echipei noastre.

Ceea ce oferim sunt servicii cuprinzătoare de administrare a unui business IT, fiind mai mult decât capabili să gestionăm un business în tot ceea ce ține de management, finanțe, resurse umane, aspecte legale și  alte zone administrative.

Dezvoltăm propriile noastre idei, investim în ideile altora și ne împărtășim experiența atunci când e nevoie. Putem fi un furnizor de servicii sau un incubator de business, însă preferăm să fim un educator, ajutând oamenii să-și transforme ideile în afaceri de succes.

CONSULTANȚĂ PENTRU DEZVOLTARE
IT market entry services

Oferim sprijin cuprinzător companiilor internaționale și locale să se instaleze și să opereze pe piața IT din România.

Sprijinim companii din orice domeniu să intre eficient și cu succes pe piața de IT din România.

Cu experiența acumulată, oferim sprijin cuprinzător companiilor internaționale și locale să descopere, să înțeleagă și să se adapteze pieței, astfel încât afacerea IT din România să se dezvolte rapid și să obțină succesul comercial dorit.

Acoperim toate etapele preliminare, de la identificarea oportunităților, înțelegerea pieței și a concurenței la alinierea legislativă, setup-ul comercial și atingerea unei mase critice operaționale.

Înțelegem în profunzime dinamicile pieței IT din România și, oricare ar fi specificul activității, putem ajuta o companie să se instaleze și să înceapă operațiunile aici.

SERVICII DE EXTERNALIZARE IT
IT outsourcing services

Creăm și operaționalizăm echipe de IT care să lucreze pentru client, acoperind nevoia identificată, pe termen scurt, mediu sau lung.

Putem dezvolta în cadrul SoftNet, la cerere, o echipă dedicată de servicii IT outsourcing care să rezolve problemele oricărui tip de client din industria IT și nu numai.

De aceea, oferim soluții personalizate pentru a crea, dezvolta și menține echipe puternice, agile și eficiente, alcătuite din profesioniști IT calificați, în funcție de cerințele specifice.

Serviciile noastre de externalizare IT sunt concepute pentru a vă oferi acces la cerere la profesioniști IT potriviți pentru executarea proiectelor pe termen lung.

Vă puteți baza pe noi pentru a obține rezultate excepționale, beneficiind de cunoștințele noastre extinse în domeniul industriei și de experiența noastră.

Apelați la SoftNet pentru servicii de externalizare IT fiabile și eficiente, care se adaptează nevoilor unice ale afacerii dumneavoastră.

ADMINISTRAȚIE DE BUSINESS
Business management

Oferim o gamă extinsă de servicii standard și personalizate pentru administrarea eficientă a unei afaceri din domeniul IT.

Serviciile noastre cuprind aspecte diverse ale gestiunii unei afaceri, incluzând conducerea și administrarea unei companii, administrarea eficientă finanțelor și a resurselor umane (recrutare, dezvoltare, retenție), dar și servicii de asistență și sprijin juridic.

Înțelegem în profunzime nevoile specifice ale unui business din IT și suntem capabili să furnizăm soluții personalizate, care să corespundă nevoilor specifice acelui business. Echipa noastră de profesioniști are toate instrumentele să gestioneze chestiunile compleze ale administrării unei afaceri din IT, asigurând deopotrivă performanță optimă și operațiuni fluente.

Devenind client al Grupului SoftNet, accesați servicii consistente și de încredere de administrație de business, menite să sincronizeze procesele de business și să dezvolte afacerea.

Putem fi partenerul vostru strategic în gestionarea excelentă a afacerii, pe care o vom face capabilă să-și atingă obiectivele de business vizate.