Despre Noi

Grupul SoftNet a fost înființat în 1996 de către Dr. Vasile Baltac, un pionier al informaticii în România și un distins profesor universitar, devenit antreprenor și formator în industriile IT.

Cu o experiență de neegalat și o înțelegere profundă a industriei, Dr. Baltac își păstrează încă rolul, trei decenii mai târziu, în cadrul grupului – secondat de o echipă experimentată și bine sudată de profesioniști.

Dr. Vasile Baltac a înființat SoftNet pentru a umple un gol uriaș în acea perioadă – soluțiile de hardware și software pe piața de IT nou-născută în România de după ‘89.

Astăzi, profitând de experiența uriașă acumulată în dezvoltarea industriei IT din România, SoftNet pornește pe încă un drum nou – un joint venture, cu sediul la București, cu un partener internațional din domeniul mobilității corporative. În acest joint-venture, dezvoltăm un centru tehnologic menit să ofere soluții la nivel global.

Aflați mai multe despre evoluția SoftNet parcurgând cronologia companiei. Faceți cunoștință cu echipa de bază a grupului și descoperiți gama cuprinzătoare de servicii pe care le oferim în pagina dedicată.