Echipa

Viziunea fondatorului SoftNet, Dr. Vasile Baltac, este gravată deopotrivă în istoria și în evoluția prezentă a grupului

Unul dintre pilonii acestei viziuni a fost să recruteze și să mențină o echipă bine sudată de profesioniști, capabilă să înțeleagă, să-și asume, să definească și să dezvolte filosofia de business a SoftNet.

Faceți cunoștință cu echipa de management a SoftNet:

Dr. Vasile
Baltac

Președinte fondator

Veteran al informaticii românești și decanul academic absolut al domeniului în România, Dr. Baltac este fondatorul grupului SoftNet. Distins profesor universitar și ambasador al educației și cercetării informatice, Vasile Baltac este încă implicat în inițiativele și deciziile strategice ale grupului.

Cu o bogată experiență în domeniul IT, conducerea vizionară a Dr. Baltac a fost esențială în modelarea succesului SoftNet Group. Angajamentul său de neclintit față de excelență și inovație a poziționat grupul ca un jucător principal în peisajul tehnologic.

Implicarea continuă a Dr. Baltac în SoftNet Group subliniază pasiunea și dedicarea sa pentru a impulsiona creșterea și succesul companiei. Perspectivele sale strategice și conducerea vizionară continuă să inspire echipa noastră să atingă noi culmi de excelență în furnizarea de soluții și servicii IT de ultimă generație pentru clienții noștri valoroși.

Bogdan
Baltac

Chief Executive Officer

Antreprenor convins, Bogdan conduce toate operațiunile grupului SoftNet și este director general al altor companii din diverse industrii – de exemplu, comerț cu echipamente profesionale în domeniile auto și feroviar (Novatech), servicii de turism (RTW), închirieri yachturi (YachtCharters), real-estate sau consultanță de management.

Bogdan are o vastă, polivalentă și versatilă experiență, în peste 20 de ani de activitate, în administrarea afacerilor și a companiilor. Este licențiat al Politehnicii București și deține, de asemenea, o diplomă MBA obținută la Universitatea Vanderbilt.

La nivel personal, Bogdan e pasionat de călătorie, cu un interes deosebit pentru yachting. Expertiza sa bine conturată și dedicarea sa pentru excelență continuă să conducă succesul grupului SoftNet și al portofoliului său divers de afaceri.

Lavinia
Crăciun

Director financiar

Din poziția sa de Director financiar al grupului SoftNet, Lavinia consideră că succesul ei se datorează oportunităților oferite de activitățile adesea foarte complexe ale grupului, văzând în fiecare dintre acestea o provocare pentru ea și pentru echipa pe care o conduce.

Lavinia și-a propus să nu se oprească niciodată din a învăța și isi doreste o crestere permanenta în rolul de director financiar. Este membră a echipei de bază Softnet de peste un deceniu.

Mircea
Mateescu

HR Director

Un veteran al activităților complexe din domeniul resurselor umane, Mircea Mateescu are o vastă experiență în construirea și dezvoltarea operațiunilor de business la nivel de HR, deopotrivă pe plan local și internațional.

Mircea este obișnuit să lucreze în medii multiculturale și multinaționale și este implicat în deciziile-cheie menite să asigure succesul financiar și operațional al unui business HR.